4 Oktober 2022

Stroopwafelactie: 3 t/m 6 oktober 2022

HEEZE - Na enkele jaren de carnaval te moeten hebben missen, is het nu eindelijk zover dat we bij de Kraaienvangers ons carnavalsseizoen 2022/2023 mogen gaan opstarten. Dat doen we traditiegetrouw met onze Stroopwafelactie. Van maandag 3 oktober t/m donderdag 6 oktober a.s. komen onze vrijwilligers langs de deuren met heerlijke stroopwafels en onze programmaflyer. Deze flyer staat propvol met het programma voor het komende carnavalsseizoen.

De Stroopwafelactie is bedoeld om geld in te zamelen voor het organiseren van de Seniorenmiddag en het Ziekenbezoek voorafgaand aan carnaval. De Seniorenmiddag, welke door deze actie gratis toegankelijk is voor de senioren in Heeze, heeft een programma vol cabaret, muziek en ander vertier en is erg populair. Ook het Ziekenbezoek is een belangrijk moment voor velen ouderen.

Voor slechts €3,- per pakje kunt u de ouderen en zieken binnen onze gemeente een mooie dag bezorgen! Betalen kan dit jaar voor het eerst zowel contant als via het scannen van onze QR code. De Kraaienvangers hopen op een mooie opbrengst zodat het voor iedereen een fantastisch feest kan en mag zijn tijdens het komende carnavalsseizoen.