21 Januari 2023

Nieuwe 5 munten!

Nieuwe betaalmunt van 5 bij De Kraaienvangers – wissel je oude munten om!

HEEZE - Na vele jaren van trouwe dienst nemen de Kraaienvangers afscheid van de vertrouwde rode consumptiemunt van 5. Op zaterdag 28 januari 2023 wordt een nieuwe munt van 5 geïntroduceerd. 

We zijn helaas genoodzaakt de rode munt uit de roulatie te halen, omdat een collega organisatie in Heeze afgelopen jaar begonnen is met het gebruik van rode consumptiemunten ter waarde van 1 consumptie. Vanwege de grote gelijkenis tussen de twee verschillende munten en het grote aantal munten wat in oploop is, is het risico te groot dat de verkeerde rode munten per ongeluk tijdens onze evenementen ingeleverd worden, zonder dat dit in alle drukte opgemerkt wordt. Onze vertrouwde gele munten ter waarde van 1 consumptie blijven gewoon geldig.

Mocht je thuis in een lade of carnavalspak nog rode Kraaienmunten hebben liggen, dan kun je deze uiteraard komen omwisselen voor de nieuwe consumptiemunt van 5.

Het omwisselmoment is op zaterdag 28 januari tussen 14.00 en 17.00 uur in de Kraaientent achter het gemeentehuis. De oude rode munten zijn hierna niet meer geldig! Mocht je op dit tijdstip verhinderd zijn, neem dan even contact op via info@kraaienvangers.nl.

Op zaterdag 28 januari openen we om 20.00 uur het carnavalsfeest in ons Kraaiennest met de Boerenbruiloft en aansluitend een groot feest met DJ Marcel! De toegang is gratis en feest gegarandeerd.

Op zondag 29 januari vanaf 14:00 uur is de receptie van onze Prins Toine d’n Urste!

Tot snel bij De Kraaienvangers!