HEEZE GOES VIRAL met BRAM KRIKKE VS STEFAN & SEAN, SCHORRE CHEF & MC VALS en meer!

Na het succes van vorig jaar tijdens Heeze Goes Viral gaat er dit jaar nog een tandje bovenop. Met niemand minder dan Bram Krikke VS Stefan & Sean zijn allernieuwste megahit Frikandel Speciaal ten gehore komt brengen. Binnen enkele dagen scoorden zij hiermee meer dan 2 miljoen (!) hits op YouTube en waren zij binnen no-time Trending #1. Natuurlijk mag tijdens hun optreden ook de klapper Potentie van vorig jaar niet ontbreken.>> KLIK HIER OM NAAR DE KAARTVERKOOP TE GAAN <<
 

 

Daarnaast zullen ook Schorre Chef & MC Vals hun beste hits op het podum brengen. Hun megahit 'Ik Moet Zuipen' scoorden ze samen met de PartyfrieX, een hit die omgedoopt werd tot beste feesthit van het jaar!

Als klap op de vuurpijl hebben we ook De Lievelings DJ's van je Zusje weten te strikken! In januari en februari draaien deze party DJ's met name in Frankrijk en Italië, maar rond de carnaval zijn ze gelukkig weer in Nederland en zullen ze de allerhardste beats door de tent heen knallen.

De line-up wordt compleet gemaakt door DJ Daan en het TURBO-TEAM is net als vorig jaar ook weer van de partij. Kortom, vier dagen carnaval sluit springend, stampend en zingend keihard af bij de Kraaienvangers!

Bestel je kaarten à €7,50 NU online!

Agenda

Zaterdag 12 november 2022
Prinsenbal Kraaienvangers
Zaterdag 18 februari 2023
Carnaval 2023

Hoofdsponsoren