Spektakelmiddag XXL

Carnavalsmaandag bij de Kraaienvangers wil je komend jaar écht niet missen! Speciaal voor het gouden jubileum hebben we de traditionele Spektakelmiddag omgedoopt tot een Spektakelmiddag XXL! Niemand minder dan de enige echte Gerard Joling zal zijn allerbeste hits ten gehore komen brengen. Ook al heb je er zelf op deze derde dag geen kracht meer voor; met Gerard Joling weet je één ding zeker: het is altijd feest als Geer langs is geweest!

Naast deze Topper zal ook dé populairste carnavalsact van dit moment hun debuut maken in Heeze: Veul Gère! Dit bonte gezelschap heeft inmiddels heel veel carnavalshits op hun naam staan: Solo, Stripke Veur, Speciaole Friekendèl en De Grozzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit) zijn slechts een greep uit het repertoire van deze carnavalsgroep. Daarnaast laten de Alpenzusjes je deze middag Naar voren, naar achter gaan en kunnen we met z’n allen mee Kontenbonke.

Als klap op de vuurpijl hebben we dé feestzanger die op dit moment alle kroegen, cafés en feesttenten compleet op z’n kop zet: Zanger Kafke! Deze live sensatie, bekend van de hits Springen en De Finale, is enorm snel in populariteit gestegen. Een bezoekje aan onze feesttent kan daarom niet uitblijven!

De muzikale omlijsting van deze middag wordt verzorgd door de beste PartyDJ van eigen bodem: DJ Sylvie Thijs! Daarnaast zal liveband Broadway zorgen voor een spectaculaire afsluiting van deze middag, waarna ze ook ’s avonds de tent nog even het dak van de tent zullen afblazen!>> KLIK HIER OM NAAR DE KAARTVERKOOP TE GAAN <<
 

 SPEKTAKELMIDDAG XXL

Wanneer: maandagmiddag 24 februari
Aanvang: 14.00 uur
Entree: €12,50


Toegang voor alle leeftijden / Alcohol vanaf 18 jaar

Agenda

Zaterdag 12 november 2022
Prinsenbal Kraaienvangers
Zaterdag 18 februari 2023
Carnaval 2023

Hoofdsponsoren