Kaartverkoop

U kunt via de onderstaande link zelf een evenement kiezen, eventueel de plaatsen bepalen, en betalen via iDeal, waarna de toegangskaarten direct naar u gemaild worden.
>> KLIK HIER OM NAAR DE KAARTVERKOOP TE GAAN <<
 


Belangrijk:

 • Zorg dat u een juist mailadres opgeeft, want daarheen worden de toegangskaarten gemaild.
 • U dient ze zelf uit te printen en mee te nemen naar de tent waar ze worden gescand bij de entree.
 • De toegangskaarten zijn uniek en geven slechts 1x toegang tot het evenement. Zorg er dus voor dat uw kaart niet wordt gekopieerd.

Toch nog problemen?
Stuur een e-mail (kraaienvangers@gmail.com) als u met een probleem of vraag zit (bijvoorbeeld foutief ingevoerd mailadres). Geef hierbij uw telefoonnummer op en u wordt teruggebeld door de commissie kaartverkoop.

Reglement kaartverkoop 2020:

 1. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via Kraaienvangers.nl.
 2. Het bestuur van Stichting de Kraaienvangers behoudt zich het recht voor om voor genodigden en sponsoren plaatsen te reserveren, welke niet in de vrije verkoop beschikbaar zullen zijn.
 3. De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van het evenement en de daarbij behorende datum, inclusief de gekozen of toegewezen plaatsen. De koper dient dit zelf te controleren alvorens hij overgaat tot betalen.
 4. Eenmaal gekochte kaarten worden door Stichting de Kraaienvangers nimmer retour genomen of geruild.
 5. Zorg dat u een correct emailadres opgeeft bij de koop via de website. De kaarten worden immers na betaling automatisch in PDF-formaat verstuurd naar het opgegeven emailadres.
 6. Een kaart wordt slechts eenmaal door het systeem uitgegeven. Mocht u de kaarten verliezen, dan kunt u met het secretariaat contact opnemen via kraaienvangers@gmail.com.
 7. De koper is zelf verantwoordelijk voor het feit dat hij zijn gekochte kaarten niet aan anderen verspreidt. Als er hierdoor dubbele kaarten met eenzelfde barcode in omloop komen, geldt de regel dat alleen diegene die als eerste met dat kaartnummer wordt gescand toegang krijgt. Komt u als koper van de kaarten later, dan mag de stichting u de toegang weigeren. Dus zorg dat de kaarten niet bij anderen terecht komen!
 8. De kaarten dienen uitgeprint op papier te worden meegenomen ter controle bij de ingang. Er wordt niet vanaf een telefoon/PDA gescand.
 9. Verder verwacht de Stichting de Kraaienvangers dat u zich, vanzelfsprekend, tijdens de evenementen gedraagt volgens de huisregels van de stichting. Deze regels zijn duidelijk leesbaar bij binnenkomst van de tent.

Agenda

Zaterdag 12 november 2022
Prinsenbal Kraaienvangers
Zaterdag 18 februari 2023
Carnaval 2023

Hoofdsponsoren