Nieuws

Boerenbruidspaar 2018 maakt zich klaar voor grote onthulling

HEEZE – Afgelopen jaar vond in Heeze de allereerste Boerenbruiloft plaats, en met succes! Leon Haans en Christa van den Broek zijn – naar verluidt! – nog altijd dolgelukkig met elkaar na hun onechte verbintenis, waarna ze beiden volop hebben genoten van hun zonovergoten huwelijksreis. De Kraaienvangers willen de commissie van de Boerenbruiloft dan ook graag bedanken voor hun prachtige initiatief en hun tomeloze inzet om deze eerste editie tot een fantastisch succes te maken!

Ook komend jaar zullen de Kraaienvangers weer de gelegenheid bieden voor een ludiek Boerenbruiloftsfeest. Opnieuw zullen twee rasechte Heezenaren op humoristische wijze met elkaar in de onecht worden verbonden, omringd door hun boerenfamilie. Daarna zal wederom een groots knalfeest losbarsten in de Kraaientent.

Het boerenbruidspaar van 2018 kan niet wachten om hun verloving bekend te maken. “Al maandenlang hebben we naar dit moment toegeleefd, we staan te trappelen om het aan iedereen te vertellen! En wat is daarvoor nu een betere locatie dan de Hooizolder, een echte authentieke kasteel boerderij…” aldus de aanstaande bruid. Ook bij de bruidegom beginnen de kriebels nu wel te komen: “Naarmate de Elfde van de Elfde dichterbij komt, loopt de spanning bij ons aardig op. Ook onze familie weet nog van niets, dus het wordt één grote verrassing!”

De komende tijd zullen er verschillende verborgen hints opduiken over de identiteit van het boerenbruidspaar. Houd daarvoor de pers, sociale media en de website van de Kraaienvangers in de gaten en blijft op de hoogte van het laatste nieuws!

De officiële bekendmaking van het boerenbruidspaar en de boerenfamilie vindt plaats op zaterdag 11 november tijdens het Prinsenbal van de Kraaienvangers in de Hooizolder. Ook bent u namens het boerenbruidspaar al van harte uitgenodigd voor de grote dag zelf, en wel op zaterdag 20 januari in de tent van de Kraaienvangers.

Foto: Boerenbruiloft 2017 (Fotografie TL Davidse)

Hoofdsponsoren