Nieuws

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE DANSTALENTEN VOOR ONZE SHOWGROEP ENJOY!

Sta jij regelmatig te dansen voor de spiegel en ben je een feestbeest in hart en nieren? Of dans jij nu al de sterren van de hemel bij een dansvereniging en is dansen je lust en je leven? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Ter versterking van onze showgroep Enjoy zijn we per direct op zoek naar enthousiaste meiden tussen de 16-24 jaar, die naast hun sportieve prestaties ook wel van een feestelijk uitstapje houden. Sinds vorig jaar streven we naar een gezellige club tieners / begin-twintigers die tijdens het carnavalsseizoen regelmatig mee op pad willen gaan en op willen treden in onze tent. Het is de bedoeling dat dit mogelijk is naast je eventuele activiteiten bij een andere dansvereniging. Daarom zullen de oefenavonden altijd in overleg worden gepland zodat iedereen haar huidige dansactiviteiten kan blijven voortzetten.

Wat houdt dansen bij Enjoy in?

Ieder jaar brengt Enjoy een gloednieuwe dans ten tonele op het Prinsenbal van de Kraaienvangers (altijd rond “de elfde van de elfde”), speciaal voor onze nieuwe prins. In de aanloop naar deze avond oefent Enjoy wekelijks hun nieuwe dans die gekoppeld is aan een zelfgekozen thema. En daarbij hoort natuurlijk ook een flitsende outfit! Als echte showgroep maken jullie je sterk om er samen een geweldige show van te maken. En wat is er nu leuker dan deze verschillende keren voor publiek te mogen opvoeren!

Welke activiteiten staan er op het programma?

Als danseres bij Enjoy staat er o.a. het volgende voor je op het programma:

  • Dansen tijdens het Prinsenbal in ‘t Perron;
  • Samen met de Raad en het Prinsenkoppel recepties van andere verenigingen bezoeken (meestal op zaterdagavond of zondagmiddag) om daar jullie dans op te gaan voeren;
  • Dansen tijdens onze eigen prinsreceptie in de tent;
  • Dansen op de Seniorenmiddag;
  • Dansen op de Heezer ArtiestenAvonden;
  • Dansen tijdens ons Prinsentreffen;
  • Mee op onze carnavalswagen in de optocht;
  • Een supergezellig teamuitje!

Kortom, heb jij zin om je (kosteloos) bij onze showgroep aan te sluiten en je dansspiegel in te ruilen voor een plek in de spotlights? Meld je dan snel aan bij het secretariaat van de Kraaienvangers via kraaienvangers@gmail.com. Mocht je meer informatie willen, dan kun je ook terecht via dit e-mailadres.

Hopelijk tot snel!

Hoofdsponsoren