Nieuws

De Kraaienvangers bedanken iedereen voor een geweldige en onvergetelijke carnaval!

HEEZE – Carnaval 2017 zit erop. Vier dagen volop feest in het Kraaiennest heeft bij menig carnavalsvierder zijn tol geëist, maar we hopen dat iedereen ervan genoten heeft! Wij kijken in ieder geval terug op een geweldige carnaval, ondanks het incident van zaterdagavond.

Wat zaterdagavond begon als één groot knalfeest waarbij het dak nog maar net op de tent bleef zitten, eindigde voor onze Prins Thijs d’n Urste toch net even anders dan gepland. Ondanks het adequate optreden van de beveiliging kreeg onze prins een harde klap te verduren op een – op z’n zachtst gezegd – wel heel gevoelige plek. De Kraaienvangers betreuren ten zeerste wat er op die avond gebeurd is; toen de dag erna duidelijk werd hoe ernstig de situatie was heeft de Raad dan ook een ludiek troostpakket samengesteld en de steunbetuigingen overgebracht. Het was immers duidelijk dat carnaval voor de prins zo goed als voorbij zou zijn. Maar zoals het bekende gezegde luidt: the show must go on. Er stond nog veel op het programma en de band PROOST! zorgden ervoor dat de eerste carnavalsdag knallend werd afgesloten.

Zondagmiddag werd er na de optocht weer gezellig gecarnavald met muziek van Jaspers & Vermeer, waarna ook ’s avonds het feest nog flink losbarstte onder leiding van coverband STOOT! Met zowel zaterdag-, zondag- als maandagavond bijna 1400 man binnen werden we helaas genoodzaakt om de deuren te sluiten; zo kon het feest voor iedereen in de tent op een prettige manier worden voortgezet.

Ook tijdens de uitverkochte Spektakelmiddag stond er weer een volle tent van links naar rechts te springen tijdens de act van Snollebollekes, maar ook Wolter Kroes, René Schuurmans en Het Feestteam wisten hoe ze de menigte op gang konden brengen. Tijd om even uit te rusten was er niet, want ’s avonds gaf de band Royal Beat ook nog even flink gas. CO2-kanonnen, confettidouches en opblaasballen, niets was te gek!

De laatste carnavalsdag werd feestelijk afgesloten met vele artiesten die het podium in het midden van de tent betraden. Nadat de allerlaatste polonaise was ingezet, het allerlaatste pilsje was getapt en de allerlaatste hits luidkeels waren meegezongen was het tijd om af te sluiten. Carnaval 2017 zat er definitief op, maar wat hebben we met z’n allen genoten! 

Wij als Kraaienvangers zijn erg trots dat we de afgelopen weken duizenden bezoekers hebben mogen ontvangen tijdens de evenementen in onze Kraaientent. Veel dank aan alle sponsoren en vrijwilligers die dit grote feest in een klein dorp als Heeze mogelijk hebben gemaakt. Namens alle Kraaienvangers zeggen we: bedankt Heeze, het was top!

Graag tot volgend jaar!

Hoofdsponsoren