Nieuws

Lovende recensies eerste weekend Heezer ArtiestenAvonden

HEEZE - Diverse media hebben verslag gedaan van het eerste weekend Heezer ArtiestenAvonden. We zijn blij om te zien dat de media laaiend enthousiast zijn over het niveau van de acts. We zijn trots om dit samen met onze artiesten en vrijwilligers voor elkaar te kunnen krijgen. In combinatie met de positieve reacties van de bezoekers kunnen we het eerste weekend meer dan geslaagd noemen.

Eindhovens Dagblad (13-02-2017)
"Tot de hoogtepunten behoorden zeker de vijf tonpraters. Met een beetje goede wil konden twee ervan tot de eigen gemeente gerekend worden. Crimineel Berry K.(napen) uit H.(eeze) en Rob Scheepers, als rechercheur De Kok uit het 'buitengebied' van Sterksel, gaven hun eigen komische kijk op goed en kwaad. De lachsalvo's golfden vrijwel constant door de volle tent. En bij improvisatietalent Boy Jansen uit Budel, als kale kok Herman den Blijker, at het publiek haast uit de hand.

Ook de lokale artiesten gingen in dat kwaliteitsniveau mee. Zoals de Black Bessum Dancers. Het mannenensemble deed vooral als hoekige dansmariekes een stevig beroep op de lachspieren."


Klik hier voor de volledige recensie.


De Parel van Brabant (15-02-2017)
"De Tonproaters werden met veel applaus en muziek van het orkest ontvangen; het publiek spitste de oren:
Van Heezenaar Berry Kapen, topper onder de Zuid-Nederlandse tonproaters, is het zeker dat je iets leuks te wachten staat. Van alledaagse dingen wist hij, door middel van taalgrapjes, iets bijzonders te maken. Zeer geloofwaardig in zijn rol als crimineel die vond dat hij dat hij veel mensen aan het werk hield zoals de politie.

Rob Scheepers, als rechercheur De Kok, die met zijn maat Arie maar weinig zaken oplost, was heerlijk om naar te luisteren.

Kitty Goverde als 'Tullepetrut' gaf een pikante buut over haar baan als Hollands bloemenmeisje, dat samen met haar chef veel reist om onze tulpen te promoten.

Boy Jansen veroverde de zaal met zijn optreden als Herman den Blijker, met koksbuis en kale pruik, die werd afgenomen toen het Wilhelmus klonk.

Opvallend was, dat vooral de aanwezige vrouwen onder het publiek genoten van de dans.
De Heezer dansgroepen de Black Bessems, DQ-Dance, the Lucky Bandits en 4DLC gaven wervelende shows, schitterend qua kleur, kostuums en licht, kortom een lust voor het oog."

Klik hier voor de volledige recensie.
 

Heeze24 (12-02-2017) / Middenstandsbelangen (16-02-2017)
"Het Kraaiennest trilde van het uitzinnige publiek dat het duidelijk naar de zin had en niet schuwde om op de stoelen en tafels te gaan staan. Special Guest Eddy Wally bracht een bliksembezoek aan de Kraaienvangers en wist oude tijden te laten herleven in Heeze. De lokale tonpraters speelden goed in op het publiek en de interactie leverde op sommige momenten hillarische taferelen op dat de tranen van het lachen over de wangen deed rollen."

​Klik hier voor de volledige recensie.
Foto's: Fotografie TL Davidse

Hoofdsponsoren