Nieuws

Kraaientent in opbouw: muntautomaten, extra damestoiletten en rokerstent

HEEZE – Vol enthousiasme zijn de Kraaienvangers inmiddels bezig met de opbouw en aankleding van de Kraaientent. Met ingang van dit carnavalsjaar zijn daarin een aantal aanpassingen doorgevoerd. De belangrijkste worden hier op een rijtje gezet.

Muntautomaten
Consumptiemunten kunt u voortaan aanschaffen bij speciale muntautomaten. Deze vindt u achter in de tent in de hoek bij de gewone kassa (ook deze zal op drukke tijden gewoon geopend zijn). In totaal zijn er drie automaten waarbij u contant kunt betalen, zowel met munt- als briefgeld. Bij één automaat kunt u zelfs contactloos betalen met uw bankpas; volg hierbij de regels van uw bank. Voor contactloos betalen geldt een minimale afname van vijf consumptiemunten per transactie. Pinnen is bij de muntautomaten helaas niet mogelijk; dit kan alleen als de gewone kassa geopend is.

Bij contante betaling is het belangrijk dat u het bedrag inwerpt waarvoor u ook daadwerkelijk munten wilt hebben. Als u €25,- invoert krijgt u voor €25,- munten, met daarnaast uw wisselgeld. Het is niet mogelijk om dan voor €10,- munten te krijgen. Zolang u de instructies op de automaat volgt is het niet ingewikkeld en wijst het zich vanzelf.

Extra damestoiletten
Hoewel de Kraaienvangers ieder jaar voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan het aantal toiletten conform het aantal bezoekers, hebben zij toch gemeend om een aantal extra damestoiletten te moeten plaatsen. Dit naar aanleiding van de rijen die bij de dames kunnen ontstaan tijdens de drukke avonden in de tent. De Kraaienvangers hopen dan ook de vrouwelijke bezoeker hiermee tegemoet te komen in tijden van hoge nood.

Verplaatsing rokerstent
Aangezien roken in de tent verboden is, stond er ieder jaar een speciale rokerstent vast aan de hoofdingang. Deze rokerstent wordt nu verplaatst naar de zijkant (in de hoek van de wc’s). U kunt de rokerstent van binnenuit betreden zodat u de tent niet meer hoeft te verlaten. Bovendien wordt zo een rookvrije doorgang gecreëerd voor iedere bezoeker.

De Kraaienvangers starten vanaf 4 februari met hun evenementen in de tent. Zij hopen u tijdens deze activiteiten regelmatig te mogen begroeten!

 

Hoofdsponsoren