Nieuws

Hizzer Basterds brengen internationale artiest naar Heeze

Het is ongelofelijk maar waar: de Hizzer Basterds is het gelukt om een artiest met internationale allure naar Heeze te trekken. Deze mystery guest zal tijdens de Heezer ArtiestenAvonden een exclusief optreden verzorgen in de Kraaientent als onderdeel van hun act.

Hoe de Basterds deze persoon zover hebben gekregen om naar Heeze te komen blijft vooralsnog een raadsel. “We zijn erg blij dat deze artiest een bijdrage wil leveren aan ons optreden,” vertelt Toon Snoeijen van de Hizzer Basterds. “Het heeft wel veel inspanning en energie gekost om hem naar Heeze te krijgen, zeker gezien het nieuws van afgelopen jaar. Maar we kunnen alvast verklappen dat deze artiest bij veel mensen bekend is.” De Hizzer Basterds maken dan ook met veel plezier ruimte voor hem binnen hun act. Eén ding is zeker: het belooft een bijzondere avond te worden!

Bent u ook zo benieuwd naar het gastoptreden van deze mysterieuze artiest? Reserveer dan hier snel uw zitplaatsen of ga voor kaarten naar Kantoorboekhandel Lektura. We zien u graag terug op de Heezer ArtiestenAvonden in de Kraaientent!

Hoofdsponsoren