Nieuws

Kaartverkoop Heezer ArtiestenAvonden & Spektakelmiddag gestart!

Al maandenlang wordt er in het dorp hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een gloednieuwe editie van de Heezer ArtiestenAvonden. Kaarten zijn vanaf nu online verkrijgbaar via Kraaienvangers.nl en fysiek bij kantoorboekhandel Lektura.

Hoe werkt het?
Het aanschaffen van kaarten is erg gemakkelijk via de online betaalservice op deze website. U kunt hier zelf de gewenste datum uitkiezen, waarna u een interactieve plattegrond van de zaal te zien krijgt en zelf kunt bepalen waar u in de zaal wilt gaan zitten. Wilt u verzekerd zijn van de beste plaatsen op een avond naar keuze? Reserveer dan direct uw plaatsen via de onderstaande link.>> KLIK HIER OM NAAR DE KAARTVERKOOP TE GAAN <<
 

Wat kunt u verwachten?
Eén ding is zeker: het wordt een avond vol verrassingen! Iedere avond wordt u een gevarieerd programma aangeboden met zang, dans, muziek en cabaret. Zo zullen tonpraters Berry Knapen, Rob Scheepers, Kitty Goverde en Boy Jansen maar liefst vier avonden in de ton verschijnen en een schaterlach op uw gezicht toveren. Daarnaast zullen de Lucky Bandits, DQ Dance, 4LDC, de Happy Drumsticks en de Black Bessum Dancers ook dit jaar weer een schitterende show brengen. Ook de Heezer politiek en actualiteit mag natuurlijk niet onbesproken blijven door de Hizzer Basterds. Als klap op de vuurpijl zal de avond feestelijk worden afgesloten door de Penthouse Boys en Patrick Hendrikx. Gedurende de avond zult u ook nog voor een aantal verrassingen komen te staan. Kortom, een gezellige avond is gegarandeerd!

De Heezer ArtiestenAvonden vinden plaats op vrijdag en zaterdag 10-11 & 17-18 februari 2017. U kunt ook meteen uw kaarten aanschaffen voor de Spektakelmiddag en Heel Holland Zingt. De complete agenda vindt u hier.

 

Hoofdsponsoren