Nieuws

Kaartverkoop Kraaienvangers start zondag 4 december

Nadat de Kraaienvangers een aantal weken geleden het nieuwe carnavalsseizoen feestelijk hebben geopend met de onthulling van hun nieuwe Prins Thijs d’n Urste, start aanstaande zondag de kaartverkoop voor de activiteiten in de Kraaientent.

Tonpraatkampioen Berry Knapen terug op Heezer ArtiestenAvonden!
De reacties van het publiek en de recensies in de pers van afgelopen jaar waren lovend. “Gevarieerd en zonder zwakke punten,” kopte het Eindhovens Dagblad. “Ouderwets gezellig” en “een geweldige sfeer” is een greep uit de reacties van bezoekers. Hoewel de Kraaienvangers altijd ruimte zien voor verbetering, kijken ze met trots terug op de vorige editie. Gelukkig kan het publiek ook komend jaar weer rekenen op vier grandioze avonden, met niemand minder dan Heezenaar Berry Knapen terug op het podium! Daarnaast zullen ook tonpraters Kitty Goverde, Rob Scheepers en Boy Jansen uw lachspieren trainen. De artiesten van Heezerse bodem mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Zij hebben iets speciaals voor u in petto waar we nog niet te veel over kunnen zeggen, later meer! Daarnaast zal het publiek voor nog veel meer verrassingen komen te staan waar u tijdens de avond zelf pas achter komt... Nieuwsgierig naar het volledige programma? Deze vindt u hier. Kaarten à €13,00 per stuk zijn ook verkrijgbaar bij kantoorboekhandel Lektura. De Heezer ArtiestenAvonden vinden plaats op 10-11 & 17-18 februari 2017.

Carnaval: Spektakelmiddag en Heel Holland Zingt
Tijdens de vorige Spektakelmiddag zette Snollebollekes de tent helemaal op z’n kop. En raad eens? Ook dit jaar is deze knotsgekke Brabander weer van de partij! Samen met Wolter Kroes, René Schuurmans en Het Feestteam zal hij op carnavalsmaandag (27 februari) een mooi feestje bouwen in de Kraaientent. Kaarten à €9,50 zijn vanaf 4 december verkrijgbaar via de bovengenoemde adressen.

Als afsluiter van carnaval 2017 zal op dinsdag 28 februari de ene na de andere artiest het speciale podium in het midden van de tent betreden tijdens Heel Holland Zingt. Kaarten voor dit evenement zijn in de voorverkoop helemaal gratis! Aan de deur kost een kaartje €4,50.

De Kraaienvangers hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen in het Kraaiennest.

 

Hoofdsponsoren