Nieuws

Zaterdag 14 november: Prinsenbal

Na maandenlange geheimhouding en speculaties is het eindelijk weer zover. Op zaterdag 14 november wordt op het jaarlijkse Prinsenbal de nieuwe Dorstlustige Hoogheid van de Kraaienvangers bekend gemaakt.

WIE WORDT DE 52e PRINS VAN DE KRAAIENVANGERS?

Natuurlijk zal op deze avond eerst afscheid worden genomen van het huidige prinsenkoppel, Prins Erwin d’n 1e en zijn Adjudant André. De Raad zal op ludieke wijze een afsluiting verzorgen die ze nooit meer zullen vergeten. Na een kort muzikaal intermezzo zal tussen 22.30 uur en 22.45 uur bekend worden gemaakt wie er dit jaar met de scepter zal zwaaien over het Kraaienland.

Maar dat is nog niet alles! Binnen de Kraaienvangers hebben een aantal zaken een flinke opfrisbeurt gekregen. Naast de bekenmaking van de nieuwe Prins zullen dan ook verschillende veranderingen en vernieuwingen worden gepresenteerd. We verklappen nog niet te veel, maar het belooft een verrassende avond te worden!

Om de opening van het nieuwe carnavalsseizoen knallend af te sluiten zal Nooit Gedacht het feest nog een aantal uurtjes laten losbarsten en krijgen alle aanwezigen een voorproefje van het komende carnavalsfeest.

Iedereen is van harte welkom vanaf 20.30 uur in De Hooizolder. De toegang is gratis.

Hoofdsponsoren