Nieuws

Kaartverkoop carnaval met Gerard Joling & ‘HAA!’ start op zondag 1 december

Vanaf zondag 1 december start de kaartverkoop voor verschillende activiteiten van de Kraaienvangers, waaronder de Spektakelmiddag XXL met Gerard Joling en vier nieuwe artiestenavonden. Alle evenementen vinden plaats in de feestelijke Kraaientent achter het gemeentehuis. Kaarten zijn nu online vekrijgbaar via deze website.>> KLIK HIER OM NAAR DE KAARTVERKOOP TE GAAN <<
 

Welkom bij HAA!

Vrijdag & zaterdag 7-8 & 14-15 februari 2020 | Entree: 13,50 euro

Vier gezellige avonden waar de lach centraal staat en je altijd weer voor verrassingen komt te staan: welkom bij HAA! Aan het begin van de avond worden je lachspieren flink getraind door cabaretiers als Rob Scheepers & Marlon Kicken en verschillende Brabantse tonpraattoppers, zoals Hans Keeris, Rob Verschuren en Rien van Genugten. Naarmate de avond vordert kun je wat losser komen van je stoel en genieten van live muziek en cabaret, bijvoorbeeld van Amusementsgroep DèVeltOp, Markant, Two For You of het Van Binsbergen Trio. Een aantal artiesten van eigen bodem zal de avonden compleet maken met slagwerk en dans. Via deze website kun je via de plattegrond zelf je zitplaats kiezen en kaarten bestellen à €13,50 per stuk. De avonden vinden plaats op 7-8 & 14-15 februari 2020. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

  

  

  

Carnavalsmaandag: Spektakelmiddag XXL met Gerard Joling!

Maandag 24 februari 2020 | Entree: 12,50 euro

Op maandag 24 februari wordt speciaal voor het gouden jubileum de traditionele Spektakelmiddag omgedoopt tot een XXL-editie! Niemand minder dan Gerard Joling zal zijn allerbeste hits ten gehore komen brengen. Naast deze Topper zal ook dé populairste carnavalsact van dit moment het debuut maken in Heeze: Veul Gère! Ook Zanger Kafke, een van de populairste live sensaties van dit moment, maakt voor het eerst zijn opwachting in onze feesttent en de Alpenzusjes maken de line-up van deze middag compleet. DJ Sylvie Thijs zal deze middag de leukste carnavalshits in de mix gooien. Kaarten voor deze middag zijn slechts €12,50 per stuk.

Let op, voor deze middag geldt: VOL = ECHT VOL!

 

 

 

Carnavalsdinsdag: Heeze Goes Viral met Bram Krikke, Stefan & Sean!

Dinsdag 25 februari 2020 | Entree: 7,50 euro

Na het succes van vorig jaar tijdens Heeze Goes Viral gaat er dit jaar nog een tandje bovenop. Met niemand minder dan SLAM! DJ Bram Krikke die samen Stefan & Sean zijn allernieuwste megahit Frikandel Speciaal ten gehore komt brengen. Binnen enkele dagen scoorden zij hiermee meer dan 2 miljoen (!) hits op YouTube en waren zij binnen no-time Trending #1. Natuurlijk mag tijdens hun optreden ook de klapper Potentie van vorig jaar niet ontbreken. De line-up van deze middag zal de komende tijd verder bekend worden gemaakt. Kaarten à €7,50 zijn vanaf 1 december online te bestellen.

De Kraaienvangers zien je tijdens hun gouden jubileumjaar graag terug in de Kraaientent!

Hoofdsponsoren