Nieuws

Daar komt de (boeren)bruid...

HEEZE - Nadat het Boerenbruidspaar van Heeze afgelopen vrijdag al in ondertrouw is gegaan bij de burgemeester, is het op zaterdag 9 februari dan eindelijk tijd voor de grote dag! Rian Cremers & Gijs Faes zullen in aanwezigheid van de boerenfamilie, vrienden, de raad en alle bekenden op ludieke wijze in het onecht verbonden worden in de Kraaientent.

Ook de voortuinen van het Boerenbruidspaar zijn inmiddels al helemaal in boerenstijl opgemaakt voor aanstaande zaterdag. Op deze dag zullen ze ‘s middags met de huifkar worden opgehaald, waarna ze stevige boerenmaaltijd voorgeschoteld krijgen. ‘s Avonds zal het paar officieel in de onecht worden verbonden door niemand minder dan burgemeester Paul Verhoeven. Ook zullen zij voor de kerk hun ja-woord gaan geven door een wel heel bijzondere misdienaar...

Na alle plechtigheden aan het begin van de avond is het daarna natuurlijk ook tijd voor het grootse huwelijksfeest! Rian & Gijs willen je graag uitnodigen om samen hun huwelijk feestelijk in te luiden.

Kortom, iedereen is op zaterdag 9 februari vanaf 20.00 uur van harte welkom in de Kraaientent. Verkleden in boerenstijl mag, maar hoeft niet. De toegang is gratis!

Foto: Fotografie TL Davidse

Hoofdsponsoren