Nieuws

Famke Louise, PartyfrieX & TURBO-TEAM vervangen optreden StukTV

Afgelopen week hebben we vernomen dat het geplande optreden van StukTV op dinsdag 5 maart helaas niet door kan gaan. Reden hiervoor is dat tv-producent Talpa (waar StukTV onlangs een contract heeft getekend) de mannen gesommeerd heeft om alle optredens op 4 & 5 maart te annuleren en vrij te houden voor tv-opnames. Daarom zijn we noodgedwongen op zoek moeten gaan naar vervangende artiesten. Gelukkig hebben we nog een paar leuke namen weten te strikken!

Naast Rapper Sjors bestaat de nieuwe line-up voor Heeze Goes Viral onder meer uit Famke Louise, bekend van YouTube (winnares VEED Awards 2018) en van Expeditie Robinson. Inmiddels scoort ze ook de ene na de andere hit en domineerde ze al meerdere malen de Spotify charts, onder andere met Ronnie Flex. Daarnaast zullen de PartyfrieX nog even zorgen voor de nodige dosis feest en carnaval. Hun carnavalshit Ik moet zuipen werd in 2018 omgedoopt tot dé feesthit van het jaar! Als laatste zal het Heezers TURBO-TEAM, bestaande uit Koen van der Vorst & Jimmy Strauven, nog even plankgas geven om 4 dagen carnaval keihard af te sluiten!

Kaarten à €5,- per stuk zijn online verkrijgbaar. We zijn er van overtuigd dat we met deze nieuwe line-up carnaval in Heeze knallend af kunnen sluiten en zien jullie graag terug in de Kraaientent!>> KLIK HIER VOOR TICKETS! <<
 

 

Hoofdsponsoren