Nieuws

Gijs Faes & Rian Cremers nieuw Boerenbruidspaar van Heeze!

HEEZE – Bij bekenden van het Boerenbruidspaar zullen de hints misschien wel op hun plek zijn gevallen. Alhoewel? De zaal stond zaterdagavond alsnog vol met verbaasde blikken en open monden toen bleek dat Gijs Faes en Rian Cremers hun verloving bekendmaakten!

Boerenbruiloft Kraaienvangers

De voorpret van de twee “tortelkraaien” was groot, net als bij de rest van de boerenfamilie. In het stiekeme geheim kleding passen, foto’s maken en toeleven naar de grote onthulling, dat schept een band. De vader van de bruidegom, Peter Vertogen, was trots dat zijn zoon eindelijk iemand voor het leven aan de haak had geslagen. Ook de moeder van Gijs, Janneke Kleine Kalvenaar, glunderde van oor tot oor toen ze Gijs en Rian samen op het podium zag staan.

De moeder van de bruid, Angela van den Hurk, had zich goed voorbereid door voor de zekerheid maar een doos tissues mee te nemen. En deze kwamen goed van pas! Ook bij haar echtgenoot, Joris Kooter. Hij had voor de gelegenheid zelfs z’n sportoutfit maar even thuisgelaten en zich geheel in boerenstijl aangekleed om zijn dochter te aanschouwen.

En wat dacht je van de getuigen? De getuige van de bruidegom, Tomas Nijssen, wist überhaupt niets van deze liefdesrelatie toen Gijs hem officieel vroeg. Hij dacht dat hij ondertussen alles wel met Gijs had meegemaakt, maar dit? Ook de getuige van de bruid, Corné Brands, was op z’n zachtst gezegd verbaasd toen Rian hem het grote nieuws mededeelde. Hoewel beide getuigen hun huwelijksplannen toch wel wat snel vonden gaan staan ze gelukkig allebei volledig achter hun huwelijk.

De Kraaienvangers wensen het boerenbruidspaar alvast veel geluk (en sterkte!) in de toekomst. Het is mooi om te zien dat er ook in 2019 weer een Boerenbruiloft gaat plaatsvinden. Iedereen is van harte uitgenodigd om op zaterdag 9 februari het huwelijksfeest mee te komen vieren in de Kraaientent.

Hoofdsponsoren