Nieuws

Nieuwe voorzitter Stichting de Kraaienvangers

HEEZE – Tijdens het Prinsenbal op zaterdag 17 november 2018 geeft Wim Willems (59) de voorzittershamer van Stichting de Kraaienvangers door aan Rens Duisters (33). Samen met Rens Duisters treedt ook Rick Bijsterveld (25) toe tot het bestuur om de continuïteit van de stichting en carnaval in Heeze te kunnen waarborgen. Naast Wim Willems zal ook zijn vrouw Jacquelien het stokje van het secretariaat gaan overdragen. De Kraaienvangers zijn Wim en Jacquelien enorm dankbaar voor hun jarenlange inzet binnen het bestuur en zijn blij dat zij zich via de Raad van Elf in blijven zetten voor de stichting.

Rens Duisters is al sinds 2009 betrokken bij de Kraaienvangers en heeft als Prins, raadslid en bestuurslid al diverse functies binnen de Kraaienvangers bekleed. “Ik ben enorm trots om voorzitter te mogen zijn van deze prachtige club vrijwilligers en kijk ernaar uit de jarenlange traditie van carnaval in de tent in Heeze voort te mogen zetten. Samen met tientallen vrijwilligers zullen wij ook dit jaar voor alle Heezenaren een mooi carnavalsprogramma verzorgen en beginnen we alvast met de organisatie van de festiviteiten rondom het 55-jarig jubileum van de Kraaienvangers wat in 2020 zal plaatsvinden.”

Wim kijkt met trots terug op zijn periode binnen het bestuur: “In 1998 ben ik als raadslid begonnen en zit vanaf 2002 in het bestuur van de Kraaienvangers en ook ik was Prins. Ik denk dat we met zijn allen een schitterende vereniging hebben, die in de laatste jaren weer volop bloeit. Dit doe je dus echt niet alleen. Wij zijn in het gelukkige bezit van vele vrijwilligers die met zijn allen staan voor ons motto ‘carnaval voor Heeze, door Heeze’. Op 17 november, tijdens het prinsenbal geef ik de voorzittershamer over aan Rens. Vol trots kijk ik terug op een periode van zo’n 20 jaren Kraaienvangers en ik zal de komende jaren als raadslid en lid van enkele commissies nog een steentje bijdragen. Iedereen bedankt voor de prettige samenwerking. Ik heb alle vertrouwen in het nieuwe bestuur en wens ze veel succes!”

Door de veranderingen binnen het bestuur zijn er ook een aantal openstaande vacatures ontstaan. De Kraaienvangers zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester (m/v) en een secretaris (m/v). Mocht u interesse hebben in een van deze functies, neem dan contact op met het secretariaat via kraaienvangers@gmail.com voor meer informatie. Wilt u op een andere manier meehelpen met de organisatie van carnaval bij de Kraaienvangers? Ook daarvoor kunt u contact opnemen met het secretariaat.

 

Hoofdsponsoren