Nieuws

Met trots presenteren wij u het nieuwe boerenbruidspaar: Ruud Leijssen & Joy Kraayvanger!

HEEZE – “De lijster en de kraai vliegen samen hoog!” Deze laatste hint over het boerenbruidspaar heeft bij vele Heezenaren wel een lampje doen branden. Maar nu is dan echt het moment aangebroken dat we met veel plezier de verloving bekend mogen maken van het nieuwe boerenbruidspaar: Ruud Leijssen en Joy Kraayvanger!

Boerenbruidspaar 2018: Ruud Leijssen & Joy Kraayvanger (Foto: Fotografie TL Davidse)

Het is inmiddels alweer enkele maanden geleden dat bruidegom Ruud op z’n knieën ging, tot grote verrassing van zijn toekomstige vrouw. Met een glimlach van oor tot oor had Joy niet lang nodig om een volmondige onechte ‘ja’ te antwoorden. Inmiddels dragen ze dit geheim al een hele tijd met zich mee. Tot d’n Elfde van d’n Elfde wist zelfs hun eigen boerenfamilie helemaal niets van hun grootse huwelijksplannen!

Tijdens het Prinsenbal van de Kraaienvangers stond de familie dan ook vol spanning op het podium te wachten tot de binnenkomst van het boerenbruidspaar. De moeder van de bruid, Marjo Bosch, was zichtbaar geëmotioneerd na het zien van de gelukstranen bij haar dochter. Ook vader van de bruid, Sjef van den Berg, stond met een brok in zijn keel. Middels een kleine knipoog naar zijn dochter liet hij weten ontzettend trots op haar te zijn. Daarnaast waren ook de ouders van de bruidegom totaal van slag na de huwelijksaankondiging van hun zoon. Moeder Ine van Berlo was nog maar net bijgekomen van de ontdekking van haar eigen partner, Erik Verhees (tevens vader van de bruidegom), toen ze de volgende verrassing van haar zoon moest verwerken.

En ook voor de getuigen werd nu pas duidelijk voor welk huwelijk ze precies goedkeuring zouden gaan geven. Getuige van de bruid Britt Schenkels sprong een gat in de lucht na de ontdekking dat haar vriendin in het huwelijksbootje zal gaan stappen. Aan de andere kant moest getuige van de bruidegom Ivar Mrofcynski wel heel erg hard lachen toen bij hem doordrong dat het toch echt Ruud was, die zojuist zijn verloving bekend had gemaakt. Maar aan hem zal het niet liggen, want zijn zegen heeft het bruidspaar in ieder geval binnen.

Het boerenbruidspaar en de boerenfamilie gaan een bijzondere periode tegemoet. Met z’n allen zal worden toegeleefd naar de grote dag van het huwelijk, op zaterdag 20 januari 2018 in de tent van de Kraaienvangers. Zit jij bij dezelfde sportclub, wagenbouwers- of vriendengroep van de bruid/bruidegom, of heb je gewoon zin in een fantastisch leuke avond? Zorg dan dat je erbij bent om het gezamenlijke toekomst van Ruud en Joy feestelijk in te luiden!

Hoofdsponsoren